Loading...
Despre noi2018-10-12T10:53:06+00:00

law_6-compressor

ECHIPĂ CU EXPERIENȚĂ ÎN MANAGEMENTUL ANTI-CORUPȚIE

Avem o echipă cu experiență în ceea ce privește auditarea și implementarea managementului anti-corupție certificat prin standardul ISO 37001:2016. Experiența noastră în activitatea anti-corupție, în audit de tip corporate și în consultanță juridică se transpune printr-o calitate mare a serviciilor oferite atât instituțiilor publice cât și companiilor cu capital privat.

Solicită o ofertă!   

COMPANIE SPECIALIZATĂ ÎN AUDITAREA, IMPLEMENTAREA ȘI TESTAREA IMPLEMENTĂRII STANDARDULUI ISO 37001

Ne-am specializat în auditarea procedurală, implementarea metodologică și tehnică și testarea modului de implementare al standardului ISO 37001 sau standardul anti-corupție, așa cum este el denumit. Această specializare asigură clienților noștri servicii de calitate pe piața din România, iar experiența echipei și raportul preț-calitate pe care îl oferim asigură succesul contractelor pe care le avem de îndeplinit.

Ce presupune standardul ISO 37001

SUNTEM SINGURA COMPANIE CARE EFECTUEAZĂ TESTAREA BUNEI FUNCȚIONĂRI A METODOLOGIEI ANTI-CORUPȚIE DUPĂ IMPLEMENTAREA EI

Asigurăm testarea succesului implementării metodologiei anti-corupție după o perioadă de timp de la momentul finalizării acestei implementări. În acest fel, testele arată modul în care subiecții companiei de stat sau private și-au însușit abordarea situațiilor care pot favoriza darea și luarea de mită, astfel încât compania dumneavoastră să își păstreze reputația intactă indiferent de tentațiile care vor exista în interacțiunea cu clienții sau cetățenii.

Solicită o ofertă!

ECHIPA NOASTRĂ – 15 ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN BENEFICIUL CLIENȚILOR NOȘTRI

Avocat Alexandru Paun

ALEXANDRU PĂUN

SENIOR PARTNER

Expert în anti-corupție, coordonator al întregii echipe de auditare și implementare a Standardului ISO 37001:2016 în cadrul AVO Corporation.

DOREȘTI SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI?

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE STANDARDUL ISO 37001

Ce este standardul ISO 37001:2016?2018-10-04T06:57:14+00:00

ISO 37001 este primul standard internațional pentru sisteme de management anticorupție care își propune să ajute organizațiile, fie ele instituții publice sau companii private, să lupte împotriva corupției, dării și luării de mită, atât pe orizontala cât și pe verticala organizației.

Standardul ISO 37001 mai este cunoscut și ca fiind standardul anti-corupție sau standardul anti-mită. De succesul implementării acestui standard depinde credbilitatea organizației dumneavoastră în rândul potențialilor parteneri de afaceri sau în rândul furnizorilor și clienților existenți.

Standardul este dezvoltat de către Organizația Mondială de Standardizare iar publicarea lui a fost făcută pentru prima dată în 2016. Mai multe detalii despre ce presupune acest standard puteți găsi pe pagina alocată standardului ISO 37001 de pe site-ul ISO.

Ce presupune implementarea standardului ISO 37001:2016?2018-10-04T06:22:34+00:00

Implementarea standardului ISO 37001:2016, standardul anti-corupție, presupune realizarea următorilor pași de către specialiști precum cei de la AVO Corporation:

  • înțelegerea contextului organizațional – industria în care operează, piața de desfacere, publicul țintă căruia i se adresează, modalitatea în care organizația este contactată sau contactează, etc
  • evaluarea situației actuale din punct de vedere al managementului anti-corupție: cum sunt depistate cazurile de corupție, ce măsuri se iau în mod curent pentru a preveni sau depista astfel de cazuri, ce cultură organizațională există și care este modalitatea în care managementul și angajații se raportează la corupție
  • discuția cu managementul organizației și evaluarea echipei de conducere din punct de vedere al atribuțiilor anti-corupție și al activităților pentru prevenirea unor astfel de cazuri
  • dezvoltarea procedurilor: dezvoltarea unor proceduri specifice organizației evaluate, personalizarea lor pentru fiecare departament în parte, instruirea persoanelor vizate, etc
  • evaluarea modalității de implementare: periodic sau conform contractului, specialiștii noștri se vor deplasa la sediul organizației pentru evaluarea stadiului implementării procedurale. Testarea anti-corupție reprezintă un aspect important iar testele pe care le desfășurăm sunt unele dintre cele mai riguroase din întreaga industrie.
  • îmbunătățirea continuă a strategiei și managementului anti-corupție.
La ce ajută implementarea Standardului ISO 37001:2016?2018-10-04T06:24:23+00:00

Standardul ISO 37001:2016 ajută organizațiile, fie ele instituții publice, fie companii private, să câștige credibilitate în fața partenerilor, clienților și furnizorilor.

Astfel, ca exemplu, implementarea Standardului ISO 37001 anti-corupție la Spitalul Județean Suceava a ajutat această unitate medicală de tradiție să câștige atât în reputație cât și în credibilitate. În plus, pacienții sunt mai tentați să apeleze la serviciile medicale oferite de Spitalul Județean Suceava știind că aici este implementat un management anti-mită.

Mai multe detalii puteți afla în articolul nostru.

SOLICITĂ OFERTĂ